Michael Schumachers kamerat og tidligere kollega Philippe Streiff forteller om tyskerens situasjon til fransk radio.
            (Foto: NTB scanpix)

Michael Schumachers kamerat og tidligere kollega Philippe Streiff forteller om tyskerens situasjon til fransk radio.Foto: NTB scanpix

Hevder Schumacher er lam og ikke kan snakke

Michael Schumacher skal fortsatt være tungt preget etter skiulykken for snart ett år siden, ifølge kamerat.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Formel 1-legenden Michael Schumacher skal fortsatt være tungt preget av skiulykken som skjedde i romjulen i fjor. Han sitter i rullestol og kan ikke prate.

Det er Schumachers kamerat og tidligere kollega Philippe Streiff som forteller om tyskerens situasjon til fransk radio, skriver VG.

Schumacher våknet fra koma i juni, snaut seks måneder etter ulykken, og har siden da gjort stadige, men små framskritt.

— Han blir bedre, men alt er relativt. Det er veldig vanskelig. Han kan ikke prate, og som meg sitter han lammet i en rullestol, sier Streiff ifølge avisen.

Streiff var også aktiv formel 1-fører helt til han ble skadd under et testløp i Brasil i 1989. Siden da har han vært lenket til rullestolen.

— Han har hukommelsesproblemer og taleproblemer, sier han om kameraten.

Bor hjemme

Schumachers manager Sabine Kehm ønsker ikke å kommentere Streiffs uttalelser. Hun understreker at Streiffs uttalelser er hans meninger og må stå for hans regning.

— Han har ikke vært i kontakt med oss, hevder Kehm.

I september ble Michael Schumacher skrevet ut fra sykehus i Lausanne og flyttet til sitt hjem ved Genevesjøen i Sveits. Der bor han sammen med familien, og ifølge VG jobber et team på 15 personer med å bedre 45-åringens helsetilstand. (©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: