Gianluigi Donnarumma er en omstridt mann etter å ha takket nei til ny kontrakt med AC Milan.
            (Foto: STEFANO RELLANDINI / X90016)

Gianluigi Donnarumma er en omstridt mann etter å ha takket nei til ny kontrakt med AC Milan.Foto: STEFANO RELLANDINI / X90016

Absurde scener: Supertalentet fikk falske penger kastet etter seg under landskamp

Gianluigi Donnarumma (18) takket nei til ny kontrakt med AC Milan. Søndag viste fansen sin misnøye.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Italia-keeperen ble dusjet i falske penger av fansen under sluttspillkampen i U21-EM mot Danmark søndag. Italia vant 2–0.

Grunnen til at den talentfulle 18-åringen fikk en haug med falske penger kastet etter seg mens han sto i mål mot Danmark er at han sa nei til forlenget kontrakt med Milan tidligere denne uken.

Donnarumma er blitt sammenlignet med navnebror og Juventus-keeper Gianluigi Buffon og er et overgangsmål for flere toppklubber. Stortalentet skulle være en nøkkelspiller for Milan i all overskuelig fremtid, og var klubbens førsteprioritet, men han valgte likevel å si nei til ny kontrakt.

Det fikk fansen til å se rødt, og under søndagens EM-sluttspillkamp mot Danmark viste de sin misnøye.

Italienske medier har spekulert i at keeperen vil bli solgt allerede i sommer. Agenten hans, Mino Raiola, har uttalt at det finnes interesse fra både Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Donnarumma spilte hele kampen for Italia U21 søndag, og etter at de falske pengene var blitt skuffet av banen sikret Lorenzo Pellegrini og Andrea Petagna 2-0-seier for Italia i gruppe C.

Max Meyer ble den store helten for Tyskland i den første kampen gruppen søndag. Schalke-spilleren ble kåret til banens beste og noterte seg for en scoring i 2-0-seieren mot Tsjekkia. 21-åringen sendte Tyskland foran etter 44 minutter, før Serge Gnabry økte ledelsen fem minutter inn i annen omgang.

(©NTB)

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: