VETERAN: Ann-Iren Trosten scoret to mål da TIL vant seriepremieren i 2.-divisjon. Til høyre i aksjon for Fløya i en Toppserie-kamp i 2007.
            (Foto: TGS Fotballside / Eivind Sponga)

VETERAN: Ann-Iren Trosten scoret to mål da TIL vant seriepremieren i 2.-divisjon. Til høyre i aksjon for Fløya i en Toppserie-kamp i 2007.Foto: TGS Fotballside / Eivind Sponga

Ann-Iren (31) senket gammelklubben og ga TIL drømmestart på sesongen

– Det er bestandig artig å score mål, sier superveteran Ann-Iren Trosten etter å ha sikret TIL en perfekt start på sesongen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Spissen gjorde comeback på fotballbanen i fjor høst, og innledet årets sesong med å senke Fløya 2 i serieåpningen i 2.-divisjon i går kveld.

Trosten scoret begge TILs mål da laget vant 2–1. Innbytter Kaja Jenssen Bjørnå reduserte for Fløya i 2. omgang uten at grønntrøyene klarte å berge poeng.

– Det er bestandig artig å score mål. Det er ikke vanskelig å score når man har gode lagkamerater rundt seg. Jeg føler ikke jeg gjorde så mye mer i kampen, sier Ann-Iren Trosten.

– Har veldig mye bra kvalitet

Hun spilte toppfotball på Fløya frem til og med 2008-sesongen, da laget tok en sterk 7. plass i Toppserien. Etterpå har ikke fotballen hatt førsteprioritet.

– Jeg fikk to unger og nå er jeg tilbake for å komme i form og få trent litt. Det er artig å få spilt fotball, jeg synes TIL har et bra miljø og trives godt, sier Trosten.

– Hvor godt kan TIL gjøre det i årets 2.-divisjon?

– Jeg tror vi kan gjøre det så bra vi bare vil. Jeg synes vi har veldig mye god kvalitet der, men det er opp til hele laget. Vi er avhengig av alle og en hver. Jeg vet vi har et bra lag hvis alle er der, mener Trosten.

– Nok med 2.-divisjon

Hun vedgir at TUIL trolig er favoritter til å vinne årets 2.-divisjon avdeling 9, men vil ikke «gi vekk» seriegullet uten videre.

– Vi tar en kamp av gangen, så ser vi hvordan det går, sier «Mål-Trosten».

– Har du fortsatt ambisjoner om å spille høyere enn 2.-divisjon selv?

– For min del er det nok med andredivisjon. Det handler om å holde seg i gang. Med to små barn synes jeg det er greit. Men vi har både 2.- og 3.-divisjonslag, så skulle det bli opprykk, så vil det være veldig fint for de yngre spillerne, mener Ann-Iren Trosten.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: