Ledelsen i Bayern München er ikke spesielt imponert over oppførselen til Franck Ribery.
            (Foto: Michael Dalder / X01095)

Ledelsen i Bayern München er ikke spesielt imponert over oppførselen til Franck Ribery.Foto: Michael Dalder / X01095

Bayern-stjerne får hard kritikk: – Det er ikke greit

Sportssjefen mener Franck Ribérys oppførsel var uakseptabel.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Midtbanespilleren likte svært dårlig å bli byttet ut da Bayern München innledet mesterligaen med 3-0-seier over Anderlecht.

Man skulle kanskje tro at en komfortabel seier i europacupåpningen sørget for ren harmoni i Bayern-troppen, men den gang ei. Ribéry viste med tydelighet at han ikke godtok å bli erstattet av Thomas Müller 13 minutter før slutt i tirsdagens kamp.

Franskmannen rev av seg drakten og kastet den i bakken like ved innbytterbenken. Sportsdirektør Hasan Salihamidzic mente oppførselen var uakseptabel og var raskt framme for å snakke med Ribéry.

– Dette får ikke skje i Bayern München. Det er ikke greit. Dette kommer vi til å snakke mer om, sier Salihamidzic, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Bayerns rutinerte hovedtrener, Carlo Ancelotti, har jobbet med mange spillere av mer eller mindre eksentrisk karakter. Han tok Ribérys utbrudd med fatning.

– Noen ganger forstår ikke spillerne hvorfor jeg bytter dem ut. Ribéry leverte en god kamp, det handlet ikke om dét. Han trente ikke på søndag, og derfor ville jeg gi ham en pause, forklarer Ancelotti.

(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: