Lars Lagerbäck og det norske landslaget møter Sverige til privatlandskamp på Ullevaal 13. juni. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
            (Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix)

Lars Lagerbäck og det norske landslaget møter Sverige til privatlandskamp på Ullevaal 13. juni. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixFoto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Gjett hvem Lagerbäck har invitert til Ullevaal

Landskampen 13. juni blir veldig spesiell for sjefen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Lars Lagerbäck skal lede Norge mot sine svenske landsmenn på Ullevaal 13. juni.

Kampen spilles tre dager etter VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia.

– Sverige er en sterk motstander som gir oss verdifull matching inn mot det som forhåpentlig blir avgjørende VM-kvalifiseringskamper til høsten, sier Lagerbäck.

– Det blir spesielt for meg å møte Sverige som norsk landslagssjef. Jeg gleder meg og ser frem til en brødreduell både på banen og på tribunen. Jeg håper det blir en folkefest, fortsetter den ferske landslagstreneren.

Forrige møte mellom nabolandene endte 0–0 i 2015.

(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: