LSK-profil trener med Premier League-klubb

Arnold Origi imponerte voldsomt i LSK-målet da kanarifuglene tok cupgullet sist sesong.

LSK-keeper Arnold Origo jubler med kongepokalen etter 3-2 seieren over Sarpsborg i cupfinalen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

fotball

Nå er han trolig på vei til Crystal Palace.

Da LSK-trener Arne Erlandsen samlet sine spillere til årets første trening onsdag, var nemlig ikke kenyaneren å se, skriver Romerikes Blad.

Lokalavisen skriver at Origi i øyeblikket er på prøvespill i Premier League-klubben Crystal Palace. LSK vil riktignok ikke bekrefte hvilken klubb det dreier seg om.

– Arnold ønsker seg nye utfordringer og vil gjerne prøve seg på et høyere nivå. Han har vært i LSK i mange år, og er nå i en alder der han kan sikre seg en siste potensielt gode kontrakt ute. Han fortjener sjansen, så det ønsker vi å bidra til, sier Åråsen-klubbens sportslige leder Simon Mesfin.

Crystal Palace har sagt at klubben ønsker seg en ny keeper i januarvinduet. Den siste tiden har Julián Speroni og Wayne Hennessey vekslet på å vokte London-klubbens mål.

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

fotball