Pep Guardiolas Manchester City er siktet for brudd på antidopingreglene.
            (Foto: NTB SCANPIX)

Pep Guardiolas Manchester City er siktet for brudd på antidopingreglene.Foto: NTB SCANPIX

Manchester City siktet for brudd på antidopingreglene

Skal ikke hatt korrekte opplysninger om hvor spillerne var.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det engelske fotballforbundet skriver i en pressemelding onsdag kveld at de har siktet Manchester City for brudd på antidopingreglene.

Årsaken er at klubben ikke skal ha hatt korrekte opplysninger på hvor spillerne på laget skal ha oppholdt seg. FA opplyser ikke i hvilken sammenheng feil opplysninger skal ha blitt gitt.

Ifølge Sky Sports skal det ikke handle om en enkeltspiller, men på klubbnivå. Kanalen mener også at klubben ikke risikerer utestengelse, men en bot.

Reglene sier at klubben skal til enhver tid opplyse om hvor spillerne befinner seg, og hvor de bor. Klubben må også opplyse om treningstider og treningssteder for laget. Dette for at spillerne skal være tilgjengelig for dopingtester til enhver tid.

Ifølge The Guardian skal siktelsen handle om at Manchester City ikke oppdaterte treningstidspunktene til laget på korrekt måte.

Manchester City har frist til å svare på anklagene innen 19. januar.

FA har siktet klubben for brudd på antidopingreglene.Foto: NTB scanpix

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: