Manchester City-stjerne forteller om nyfødt sønns tøffe kamp

Premier League-profilen David Silva er inne i en tøff tid.

David Silva er tilbake i City-laget. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

fotball

Den spanske landslagsspilleren gikk glipp av flere av Manchester Citys kamper i romjula.

Manager Pep Guardiola har ikke ønsket å kaste nærmere lys over årsaken til midtbanemaestroens pause, men har hele tiden opplyst at personlige årsaker har ligget til grunn.

Tirsdag var Silva tilbake i Manchester City-laget, og dagen derpå satte spanjolen selv ord på familiedramaet som har utspilt seg de siste dagene.

– Min sønn Mateo ble født ekstremt for tidlig og kjemper dag for dag ved hjelp av det medisinske personellet, skriver Silva på sin Twitter-konto.

Han takker videre for alle støtte og forståelse familien har mottatt i den vanskelige tiden.

– Jeg vil spesielt takke lagkamerater, treneren og alle i klubben for forståelsen de har vist for min situasjon, skriver han.

Manchester City-manager Pep Guardiola har gjort det klart at Silva står fritt til å reise tilbake i Spania dersom det er behov for det.

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

fotball