Preben Skeie er Vindbjart-spiller også i 2017.
            (Foto: Nicolai Gaustad Olsen)

Preben Skeie er Vindbjart-spiller også i 2017.Foto: Nicolai Gaustad Olsen

Skeie går ikke til Jerv

Vindbjart-spiller Preben Skeie var Jerv-aktuell, men klubbene kom ikke til enighet.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det skriver Vindbjart på sin hjemmeside. Skeie trente med Jerv en periode i fjor, og Arne Sandstø var klar på at spilleren var ønsket i Grimstad.

— Preben har trent med oss i to uker i høst. Han er en fotballklok spiller med gode ferdigheter, som i tilegg kan 4-3-3 veldig godt. Jeg håper han kommer til oss, og at vi får til en avtale med Vindbjart, sa Jerv-trener Arne Sandstø til Fædrelandsvennen før jul.

Forhandlingene mellom klubbene stoppet imidlertid opp fordi Jerv mente Vindbjart krevde for mye penger for spilleren.

– Det tilbudet Jerv kom med var nesten pinlig, uttalte sportslig leder i Vindbjart, Håvard Karlsen.

Nå er altså overgangen lagt på is.

– Jeg legger ikke skjul på at jeg har lyst til å spille på høyest mulig nivå, men det kommer flere muligheter om jeg fortsetter å jobbe hardt, enten det blir med Vindbjart eller en annen klubb. Jeg ser frem til en bra sesong her med mange nye, spennende spillere, sier Skeie til klubbens hjemmeside.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: