Stengel på tribunen mot laget som ville ha ham: - Jeg utelukker ingenting i framtiden

Herman Stengel (21) stenger døren for Tromsø i sommer, men ikke for godt.

BLIR: Herman Stengel synes TIL spiller bra fotball, men ønsker å bli i VIF for å spille seg inn på laget.Foto: Tobias Stein Eilertsen

fotball

Stengel var ikke engang med i troppen da Vålerenga og TIL spilte 0-0 mandag kveld.

- Jeg vil selvfølgelig spille, så jeg må bare jobbe enda hardere på trening for å komme meg inn på laget, sier Stengel til iTromsø.

Vil bli

Det var spilleren selv som satt en stopper for et utlån til TIL ut året.

- Hvorfor takket du nei til Tromsø?

- Fordi jeg vil bli å spille meg inn på laget. Det er der det ligger, sier 21-åringen.

Imponert over TIL

Samtidig lot han seg imponere over Gutan fra tribuneplass.

- Det er så klart veldig hyggelig å være ønsket. De spiller mye bedre fotball nå enn de gjorde der oppe, sier Stengel med henvisning til 2-4-kampen sist lagene møttes på Alfheim.

21-åringen fra Buskerud har stått på ønskelisten til TIL i sommer. Nå har «Gutan» gitt opp jakten på Vålerenga-spilleren

- Det blir ikke noe med Tromsø nå, men jeg utelukker ingenting i framtiden. De spiller attraktiv fotball nå, sier Stengel.

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

fotball