Supporterleder krever at Flovik får sparken: – Jeg kan ikke forstå at han har spillerne på sin side

Isbergets leder, Alf Edvard Masternes, sparer ikke på kruttet etter at TIL tapte 0–3 mot Molde.
fotball

Etter en god 1. omgang raknet det fullstendig for TIL mot Molde på Aker stadion. To kjappe scoringer etter pause av Etzaz Hussain og Bjørn Bergman Sigurdarson drepte i realiteten alt håp om poeng til «Gutan». TILs situasjon ble ikke bedre av at Brustad fastsatte resultatet til 3–0 på slutten.

Nå har Isbergets supporterleder Alf Edvard Masternes fått nok.

– Hvis TIL har et mål om å bli værende i elitserien og få publikum på tribunen, da må noen andre skape en ny energi på matta og hos supporterne. Jeg kan ikke forstå at han har spillerne på sin side. Han har ikke supporterne med seg i alle fall, sier Masternes.

– Mangler gløden som skal til

Masternes forteller videre at han ønsket å se endringer hos spillerne etter det flaue hjemmetapet mot Vålerenga

– Sånn sett ga vi trenerteamet den her sjansen. De hadde muligheten til å rette opp, men det nytter ikke å spille én god omgang, og så rakne fullstendig. Energien og gløden er fraværende, og da må det komme inn noen andre, sier Masternes.

– Må ikke få panikk

Han har ingen konkrete trenernavn som han ønsker inn på Alfheim, men Masternes forteller at klubben ikke må havne i samme situasjon som da Steinar Nilsen ble sparket.

– Vi i Isberget har vært tydelig på at styret må ha et godt alternativ klar, og ikke få panikk som de gjorde da de sparket Steinar Nilsen. Samtidig har Flovik fått dobbelt opp med sjanser som Agnar (Christensen, tidligere TIL-trener) og Steinar. Vi kan ikke fortsette på denne måten, sier Masternes.

Masternes bekrefter til iTromsø at han er varamedlem i TIL Holding AS. Hvis Flovik skal sparkes, da er TIL Holding med og bestemmer.

– Jeg har ikke informasjon om hva som skjer internt i klubben og er ikke med å påvirke en slik avgjørelse. Jeg står i utgangspunktet som leder for Isberget supporterklubb, forteller Masternes.

iTromsø har ikke konfrontert TIL-trener Bård Flovik med kritikken fra supporterlederen. Flovik sa til iTromsø i mixed zone etter 0–3-tapet mot Molde søndag kveld at det ikke er krise.

– Det er ingen krise, vi har bare lite poeng og er på vei en negativ retning, forteller Flovik.

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

fotball