MÅ ENDRE KONSEPT: TIL, her ved direktør Stig-Arne Engen, må endre på pubkonseptet sitt før storkampen mot Rosenborg.
            (Foto: Ronald Johansen / iTromsø)

MÅ ENDRE KONSEPT: TIL, her ved direktør Stig-Arne Engen, må endre på pubkonseptet sitt før storkampen mot Rosenborg.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

TIL må endre pubkonsept - kan ikke servere alkohol til alle

TIL åpner puben for alle som vil se storkamp i Premier League like før TIL-Rosenborg, men kan ikke servere alkohol til alle.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

I går skrev iTromsø konseptet til TIL i forbindelse med TIL-RBK-kampen, hvor de viser storkampen fra Premier League, Liverpool-Manchester United, som spilles rett i forkant, på arenapuben «Store Stå».

Den er normalt forbeholdt sesongkortholdere, som kan benytte seg puben før og i pausen av vanlig seriekamper. Denne gangen er puben åpen for samtlige med kampbillett.

– Folk sier vi har ingenting å tape mot Rosenborg. Det er jeg uenig i.

Men i dag melder klubben at alkoholservering kun vil være forbeholdt sesongkortholdere, slik praksis har vært.

På sin egen hjemmeside skriver TIL:

Klubben har mistolket bevilgningen for alkoholservering på Store Stå og må derfor gjøre en endring med tanke på de som vil se Liverpool-Manchester United på Alfheim.

Alle med sesongkort har muligheten til å bruke pubkonseptet Store Stå gjennom hele sesongen og det er kun de med sesongkort som vil ha tilgang til Store Stå i morgen også. 

Alle som har kjøpt vanlig billett, og som har tenkt å se kampen på Alfheim, vil få mulighet til dette, men det vil ikke være mulig å kjøpe alkohol under kampen. Det vil være tilgang til kiosk. 

Det blir to forskjellige innganger i tribune vest. De med sesongkort går inn midt på tribune vest, men de med billetter går inn helt i sør. 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til to store fotballhappeninger på Alfheim.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: