VG: Belgisk storklubb byr over 20 millioner for Sarpsborg-juvelen

Krépin Diatta nærmer seg en overgang til Club Brugge. VG erfarer at østfoldklubben slår til på et bud på mellom 20 og 30 millioner kroner.

Krépin Diatta kan være tapt for Sarpsborg. VG erfarer at midtbanejuvelen blir solgt til Brugge og belgisk fotball. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

fotball

Diatta er blant Eliteseriens aller heteste overgangsobjekter. Han er blitt fulgt av en rekke klubber, og spesielt de belgiske serielederne Club Brugge skal ha fulgt den senegalesiske 18-åringen svært tett.

– Ingen kommentar, skriver Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen i en tekstmelding til VG tirsdag kveld.

Ifølge avisen skal Brugge ha kommet med et nytt bud på Diatta 1. nyttårsdag. VG erfarer at tilbudet nå er så godt at det vil bli akseptert.

Diatta fikk under «Fotballfesten 2017» prisen for årets gjennombrudd. Midtbanejuvelen skrev under en fireårskontrakt med Sarpsborg i februar. Det skjedde etter et vellykket treningsopphold.

Under ett år senere kan Diatta forsvinne for et betydelig millionbeløp.

(NTB)

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

fotball