Wangbergs melding etter tapet mot Molde: – Vi må heve bunnivået vårt

Tromsø-kapteinen var nest sist på Moldes første mål og vet hva som må til for at slik ikke skjer igjen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Simen Wangberg så lagkameratene slå feilpasning etter feilpasning. Til slutt kom balltapet som førte til et godt Molde-innlegg. Den gangen var det Wangberg selv som skulle klarere. Det gikk skeis.

– Jeg prøvde røvde å klarere akkurat det innlegget og skulle jo selvsagt ha sett at den gikk lengre ut til siden. Den havna hos Hussain og den var absolutt ikke ferdigscora, så jeg mener han gjorde en god jobb med å skyte den i mål, sier Wangberg.

Han mener at laget, som ligger under streken, med 13 poeng på 13 kamper må gjøre én enkel ting for å klatre.

– Vi må heve bunnivået vårt. Rett og slett.

Jobber med pasningsspillet

Og de dårlige pasningene som til tider blir spilt, skal bli færre. For det er allerede et tema og noe laget jobber med, forteller kapteinen.

– Vi jobber absolutt mye med pasningkvaliteten vår og akkurat den er en vesentlig del av jobben innen fotball, sier han.

Derfor er han ikke helt nede i kjelleren etter tapet mot Molde.

– I en periode syntes jeg vi fremstod bra, flere Molde-spillere fortalte meg etter kampen, at dette var en kamp vi kunne ha vunnet, sier han.

Før kampen ble det nevnt blant både supportere og presse at Tromsø kom til kamp uten spisser. Det avfeier Wangberg.

– Vi var 11 mann vi også i dag og vi hadde jo absolutt en spiss i Mikael Ingebrigtsen, sier Wangberg.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: