Wenger kan bli straffet for dommerutblåsning

Det engelske fotballforbundet (FA) har innledet disiplinærsak mot Arsenal-manager Arsène Wenger.

Arsenals manager Arsène Wenger kan bli straffet for sin oppførsel i kampen mot West Bromwich nyttårsaften. Foto: Alastair Grant / AP/ NTB scanpix

fotball

68-åringen reagerte kraftig på dommer Mike Deans avgjørelse om å gi West Bromwich straffe i det 89. minutt for en hands av Calum Chambers. TV-bildene viste at Arsenal-forsvareren holdt armene inntil kroppen.

FA sier at Wenger kan bli straffet for sin oppførsel i dommergarderoben etter kampen. Han har til fredag kveld med å gi sin versjon av saken.

Wenger hørtes ikke ut som en angrende mann da han snakket med pressen i forkant av onsdagens oppgjør mot Chelsea.

– Det er veldig skuffende, sa Wenger om dommerens innsats.

– Det som er enda mer skuffende er at det har skjedd så mange ganger denne sesongen. Mot Stoke, Watford, Manchester City og nå West Bromwich. Det er en forstyrrende tilfeldighet, la han til.

Wenger sa at han ikke var fornøyd med forklaringen Dean ga etter straffesparket som kostet Arsenal to poeng. Kampen endte 1-1.

– Forklaringen stemmer ikke overens med hva som faktisk skjedde. Det gjør det litt bekymringsfullt. Han så hva han ville se, avsluttet Arsenal-manageren.

(NTB)

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

fotball