«Songs For Drella» - Lou Reed & John CaleDenne skiva åpnet øynene mine for nye ting da jeg var veldig ung.

«Wolf City» - Amon Düül II. Inspirerte meg stort i en periode da jeg syntes det meste var kjedelig. Renate Knaup er gjestevokalist på Long Slow Distance.

Les også: Dette er Madrugada og Siverts beste skiver.

«The Genuine Article» - Howlin’ WolfHar mange bra samleplater fra Chess-labelen, men ingenting overgår dette. Chicago-blues slik den skal være, renskåren og stram. «Singles Going Steady» - The BuzzcocksEnda en samling. og det er jo litt feigt, men til og med Per Eirik, som alltid visste best når det kom til engelsk punk, var enig i at denne single-samlingen var bedre enn samtlige album.

«Hounds Of Love» - Kate BushOm jeg bare fikk høre på én skive resten av livet hadde denne funket helt fint for meg. Likte den da jeg var ni og jeg liker den fremdeles. Låter fresh og høyaktuell idag, 30 år etter den kom ut.

Les også: - Madrugada plyndret soloskivene mine!

«Darklands» - The Jesus and Mary ChainEn skikkelig klassiker fra et band som sound-messing var veldig viktige for Madrugada. Fremdeles en referanse for meg og en skive jeg og Christer Knutsen kan samles om. «Ma Jeunesse Fout Le Camp» - Francoise HardyHennes jevneste og beste utgivelse. Rett og slett utrolig vakkert. Strykearrangementene her var et forbilde for oss på «Lioness». Franskmennene visste hvordan det skulle gjøres

«Green» – R.E.M.Jeg kunne ha valgt mange av skivene deres, men velger denne på grunn av «World Leader Pretend», en veldig viktig låt for meg, før som nå.

Les også: "Mørkets fyrste" omfavner popen.

«Stranded» - Roxy MusicLett en av 70-tallets beste plater. Er enig i Brian Eno når han sier at dette er Roxys beste album. Kan denne ut og inn og kommer stadig tilbake til den. «Fear/Fun» - Father John MistyEtter min mening den beste plata i seinere tid. En befriende vittig og upretensiøs figur, og en veldig god sanger.

Vil du vite hva som skjer i Tromsø? Besøk vår kalender Det Skjer!