"Bob Dylan @Istindportalen, Bardufoss, Norway", skrev hovedkontoen til Bob Dylan torsdag morgen.

Mange norske fans satt nok kaffen i halsen og delingene og "likes"ene lot ikke vente på seg.

Ringt ned

- Ja, vi har fått noen telefoner for å si det sånn, sier resepsjonisten ved Istindportalen, som satte oss videre til husleder, Marita Hagensen.

- Jeg skjønte ingenting. Jeg er hjemme med sykt barn og fikk en telefon at jeg burde sjekke Facebook. Jeg er helt skjelven, sier Hagensen, som er husleder ved Istindportalen kulturhus som rommer 370 seter.

- Men kommer Bob Dylan?

- Nå vet jeg ikke lenger. Det er satt opp en konsert med "Bob Dylan på nordnorsk", som Johan Aarstein og Ida Løvhaug skal holde.

Helt vilt

Når vi ringer "Nord-Norges Bob Dylan", Johan Aarstein, var det vanskelig å få et eneste ord ut av coverartisten, som er bosatt i Tromsø.

- Hæ?... Nå ble jeg helt satt ut, sier Aarstein, som sammen med Løvheim har holdt det gående i snart tre år med nordnorske Dylan-låter.

- Vi skal i alle fall spille, men det er jo helt vilt at han har delt arrangementet.

- Tror du han møter opp?

- Det vet jeg ikke. Det er jo utrolig merkelig at han deler arrangementet, men vi får bare flir av dette nå, men... Nei, jeg skjønner ingenting, sier Aarstein, som holder konserten sin 11. mars.

"Dylan på nordnorsk" holder også konsert på Kulturhuset i Tromsø 27.mai.

PS: Leonard Cohen holdt konsert for 50 uinteresserte militærgutter på Heggelia kino på midten av 80-tallet, like før han slapp plata "Im Your Man", som ble umåtelig populær.

Johan Aarstein og Ida Løvheim er "Dylan på nordnorsk" Foto: David González