I låten «Motörhead» synger vokalist Magnus Vold Jensen seg gjennom burgermenyen på The Modern Times’ stamsted Blå Rock Cafe. Bandet fått med komiker Atle Antonsen som hovedrolleinnehaver, og i videoen slafser Antonsen seg igjennom en burger i rock’n’roll-barens lokaler, mens han dusjes i konfetti og råstekte poteter.

– Det var sporty gjort

Antonsen ble hanket inn da han besøkte Tromsø i forbindelse med Humorgallaen på Kulturhuset i desember.

– Han er en kul fyr, og å stille opp i videoen vår var sporty gjort. Vi trodde ikke Antonsen ville si ja, men han likte ideen, sier Modern Times’ trommeslager Isak Harbitz.

På spørsmål om hans deltakelse i The Modern Times nye video, skriver Atle Antonsen følgende i en tekstmelding til iTromsø:

– Først og fremst, er det jo stas å bli spurt! Særlig når det er innenfor et område jeg behersker, som altså er å sluke maten. Det tok 34 sekunder å banke innpå burgeren, og da hadde jeg nesten for god tid! Burgeren smakte, selv om smaksløkene ikke rakk å patte lenge på varene.

Var innom i fem minutter

Harbitz deltok i innspillingen, og bekrefter at skuespilleren satte måltidet – bestående av en 200 grams hamburger – til livs på kun 34 sekunder.

– Videoen går i sakte film, så vi sto der med stoppeklokke, kastet pommes frites i trynet hans, og ropte hvor lang tid han hadde igjen, hehe.

– Hele videoen er tatt i ett take, og Antonsen var inne på Blårock i totalt fem minutter, sier trommeslageren.

Ideen til musikkvideoen kom fra bandet selv, og regien står bandets bassist Terje Arntsen for.

– I og med at vi har en av Norges beste videoregissører i vårt eget band, er det naturlig å bruke Terje, sier Harbitz.

THE MODERN TIMES Foto: Terje Arntsen