Under lørdagens Spellemannpris-utdeling var det "bare" Geir Jenssen i Biosphere som fikk pris. Hekla Stålstrenga, Pristine, Ondt Blod og Dagny måtte gå tomhendte hjem, men ingen av artistene på Sentrum Scene deppet av den grunn.

– Nå skal vi vinne festen, fortalte Håvard Rushfeldt i Ondt Blod til iTromsø.

– Nå kommer det nytt album til høsten fra oss. Vi er ikke skuffet over dette, sier Kristoffer Joel Høe, som mener at flere rockeband fra Tromsø er gode nok til å hevde seg i årene fremover med tanke på Spellemann.

– Det er bare å stå på. Det er utrolig mye bra oppe i Tromsø og det kommer til å skje noe stort snart, sier Høe.

Astrid S roser Dagny

Gutta var nominert i samme kategori som Dagny, men prisen for "årets nykommer" gikk til Astrid Smeplass. Hun benyttet anledningen til å rose sin nominasjonskollega, Dagny.

Foto: NYKOMMER: Astrid S vant prisen for "Årets nykommer". Hun beskriver vår egen Dagny som "ekstremt talentfull". Terje Pedersen, NTB Scanpix

– Dagny er helt fantastisk! Jeg vet ikke hva hun ville sagt, men jeg sier vi er gode venner. Jeg unner henne alt godt. Nå kan det bare gå en vei for henne. Hun jobber med de beste låtskriverne og har gode folk i ryggen, og så er hun ekstremt talentfull, sier Smeplass til iTromsø etter at hun hadde avsluttet hele showet på Sentrum Scene.

Lover nytt album

Men Dagny var langt fra å gå i kjelleren etter å ha gått tomhendt fra kategoriene "årets nykommer" og "årets låt".

– Jeg er ikke skuffet. Jeg vant pris for verdens beste team, sier Dagny Norvoll Sandvik, som viser til bandet og vennegjengen som har støttet og hjulpet henne til der hun er i dag. Nå lover Dagny at det kommer album i løpet av året.

– Det blir mer musikk og album fra meg i år. Jeg skal ta en ting av gangen nå, sier Sandvik.