Manuset for filmen har Eriksen skrevet selv.

Filmen handler om en gutt på jakt etter faren sin. Handlingen utspiller seg på biblioteket i Tromsø, hvor hovedpersonen «Tommy» går gjennom byarkivet på jakt etter hvem faren sin kan være.

Filmen som skal vare i rundt 19 minutter har et budsjett på 1,6 millioner kroner. De har nå fått innvilget 350.000 kroner av Nord-Norsk filmsenter.

– Kommer vi i mål med finansieringen satser vi på innspilling i september. I beste fall kan vi ha premiere på TIFF, men det er ennå mye som skal falle på plass før det blir sikkert, sier Eriksen.

Regi

Eriksen har jobbet mye med film de siste årene, både som produsent, med manus og andre roller innenfor filmproduksjon. Nå skal han prøve seg som sjef for det hele.

– Det er klart jeg er litt nervøs. Det blir utfordrende, særlig siden det er barneregi. Man jobber med unger som ikke er profesjonelle eller har utdanning.

Barneskuespillere

Han har en plan for å lykkes med regien av barnefilmen.

– Man må ta ungene på alvor, og behandle dem som man behandler voksne skuespillere på settet. Samtidig må man ta hensyn til de er barn og har noen begrensninger. Det viktigste er å behandle dem med respekt.

Julia Andersen er produsent for filmen.