Navn: Tobias Evensen (11)Aktuell: Tungeskjærer i «Tungeskjærerne»

– Fredag er det endelig norgespremière på «Tungeskjærerne». Du gjestet Lindmo sist fredag, men det er jo midt i skreisesongen. Skal du delta på mange premierer?– Jeg har fått veldig mange forespørsler om å være med forskjellige plasser, men jeg har takket nei til alle. Som jeg sier i filmen så låner jeg jo penger for å betale båten jeg har kjøpt.

– Hvor langt har du kommet med nedbetalingen?– Ganske langt. Jeg regner med at den er nedbetalt halvveis ut i neste år.

– Og hva skal du spare til da?– Kanskje en større båt.

– På bildene av deg fra premierer er du stivpyntet til halsen. Hvordan merker du kjendisstatusen?– Her hjemme kjenner jeg jo alle fra før, men nå kaller alle meg for «filmstjerna». «Der kommer jo filmstjerna», får jeg høre hver dag.

– På Lindmo fikk du til og med møtt Halvdan Sivertsen. Du vet vel hvem han er?– Selvfølgelig gjør jeg det. Mamma er kjempefan av ham og var nok litt sjalu for at jeg fikk vært sammen med ham. Han var veldig flink til å skjære tunge og han var rett og slett en kjempekar.

– Sivertsen hadde selv sett filmen og likte den godt. Hvilke tilbakemeldinger får du fra andre folk?– Folk liker den veldig godt for humoren, som jeg selv står for. Så er det mange som blir rørt av den, og det er den beste tilbakemeldingen jeg får. Da jeg var i Tromsø var det en gutt som spurte faren min om han faktisk var den ekte pappaen min. Det synes jeg var veldig stas.

– Du er en moroklump hjemme også?– Det kan jeg love deg. Jeg er klassens klovn.

– Nå som du er kjent for en film må du vel snart spille i en spillefilm også. Hvilke filmer kunne du tenkt deg å spille i?– Det må være en komedie. Kanskje en «Jackass»-film her på Myre med action og liv. Her hjemme driver jeg og hopper rundt på alt av ting, men jeg slår meg aldri.

– Hvem er komistjerna di da?– Det må være Eddie Murphy. Han er helt rå!

– Hvis du skulle velge å lære en filmkjendis opp til å skjære tunge. Skulle det kanskje vært Eddie Murphy?– Nei. Han ser ut som han kan det. Mamma sitter her og sier George Clooney. Hun liker ham og siden jeg fikk treffe Halvdan Sivertsen, kan nok hun få sitt ønske oppfylt denne gangen.

– Det høres ut som en fair deal. Men nå som du er filmstjerne – har du merket noe ekstra oppmerksomhet, for eksempel fra jentene på Myre?– Nei. Det har jeg ikke merket. Jeg er en helt vanlig gutt her.