Uforklarlige hendelser og nye vennskap gjør «Rom 2013» til en skremmende og god underholdningsfilm.

«Rom 213» handler om en modig jente som heter Elvira. I utgangspunktet skulle hun reise på sommerleir sammen med venninnen sin, men plutselig ble venninnen syk og kunne derfor ikke være med.

ANMELDER: Johanna Marie Eriksen (12) er elev ved Borgtun skole og anmelder under barnefilmfestivalen.

På leiren blir hun plassert på rom 213 med to andre jenter som heter Bea og Meja. Rom 213 har ikke blitt brukt på flere år og her skjer det flere uforklarlige hendelser. Dette gjør at de tre jentene begynner å mistenke at det spøker på rommet.

Selv om filmen var veldig skummel til tider, likte jeg den veldig godt. Det jeg syntes var litt rart var at Elvira ble veldig fort god venn med Bea og Meja. Siden svensk ligner veldig mye på norsk forsto jeg alt de sa, og trengte derfor ikke lese den engelske teksten. Filmen var veldig bra fordi skuespillerne var flinke til å spille redde, og måten de hadde filmet på gjorde det enda skumlere. Jeg gir Rom 213 en krystallklar femmer og anbefaler denne filmen til de som liker å bli skremt.

Fakta:«Rom 213»Regi: Emelie RingblomMed: Wilma Lundgren, Ella Fogelström, Elena HovsepyanNasjonalitet: Sverige, 2017Spilletid: 1t 35mAldersgrense: 12Vises: Lørdag og søndag