I jungelen av «remakes» og oppfølgere, som virker å prege store deler av kinoprogrammene over hele verden, er det nesten som man kan tro at filmindustrien har problemer med å komme på gode ideer til filmer.

Ser man på plakatene over filmer som kommer de neste to månedene finner vi blant annet «Annabelle 2», «The Trip to Spain» (oppfølger), «Cars 3», «IT» (nyinnspilling) og «Kingsman: The Golden Circle».

Et annet bevis på at enkelte manusforfattere rett og slett har gitt opp er filmene vi har listet opp her. Dette er nemlig listen over de mest håpløse plottene i filmhistorien. Enten det er gode eller dårlige filmer.

8. «Dunkirk»

Vi i Feedback hyllet filmen såpass at vi trillet terningkast 6, men ser man stort på det har Christopher Nolan har kommet opp med fra den komplekse situasjonen soldatene var i, har ikke regissøren akkurat utnyttet potensialet.

På grunn av lite dialog kan man trygt kalle dette filmkomponist Hans Zimmers første musikkvideo.

7. «Piranha 3DD»

Den første «Piranha»-filmen kunne vi fint slått sammen med denne, men å melke mer ut av konseptet med monster-pirajaene fra oldtiden var kanskje å dra den litt langt.

Heldigvis kan du fint spole over den første timen og starte visningen når David Hasselhoff kommer inn den siste halvtimen. Han redder og storspiller som badevakt i denne splatter-filmen. Nydelig!

6. «Black Sheep»

En utrolig god film fra produksjonsselskapet bak «Ringenes Herre»-triologien hvor New Zealandske sauer blir zombier. Jeg elsker filmen, men utgangspunktet med zombie-sauer er kanskje ikke helt gjennomtenkt.

Hva i all verden tenkte man når man skrev denne filmen?

5. «Emoji Movie»/«Angry Birds»

Jeg velger å slå disse sammen. Dette er rett og slett filmer om allerede etablerte mobilrelaterte spill/tegnsettinger som har fått sin egen film. Ingen av filmene er verdt å få med seg, og ideene tilsa vel egentlig ikke det i utgangspunktet heller.

4. «Kill Buljo 2»

Originalen ble fort en kultklassiker med sitt lave budsjett, underbuksehumoren og dens nordnorske sjarm. Toeren er derimot blottet for alt dette, og med tidenes dårligste plott om at reinsdyrhorn er en ettertraktet vare i Thailand på grunn av dens erigerende effekt på folk.

Når filmen skilter med «Større budsjett, bedre manus og ekte skuespillere» kan man nesten ikke vente mer enn akkurat det man får.

3. «Sharknado»

Det burde definitivt vært delt ut en Oscar for latterligste konsept til denne filmen, som i ettertid har endt med uendelige oppfølgere. Her har man garantert tenkt «hmmm... tornado-filmer er kule... haifilmer er enda kulere. Dette må vi kombinere!»

Altså haiangrep på land via tornadoer. Gratulerer med den.

2. «Attack of the Killer Tomatoes»

Denne parodien på b-filmer er hylende morsom. Likevel stusser vi over plottet, som man lett kan lese av tittelen. Mordertomater? Virkelig?

Likevel en hylende morsom skrekkfilm, om du liker filmer som ikke tar seg selv høytidelig.

1. «Rubber»

Vinneren av ukens liste er faktisk for god til å være sann. Det er laget uttallige filmer om demonbesatte biler, som «Christine» og «The Car».

Denne filmen bærer definitivt preg av at de ikke hadde budsjett til en bil, men bare et hjul. Her snakker vi altså om et demonhjul som dreper folk.

Tror du oss ikke? Sjekk traileren under.