NAVN: Karl Pedersen, 20 (i dag!) BAND: Heave Blood & Die, Beach Bitches og Auto Pilots

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Dommedags-rock i Heave Blood & Die, surfe-punk i Beach Bitches og helt streit rock i Auto Pilots (med selvsagte Queens Of The Stone Age-preg)

– Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?– Rolf Ole Rydeng Jenssen, helt klart. Mannen som viste meg band som Converge, Neurosis og Melvins. Han har lært meg alt jeg kan om å spille i band; alt fra å være samspilte til å spille inn plate, til å trykke t-skjorter. Men musikalsk sett er det folk som Josh Homme (Kyuss/Queens of The Stone Age), Dixie Dave (Weedeater) og Buzz Osbourne (Melvins).

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Det må være når vi spilte på Rock og Kor-festivalen (sånn konkuranse-opplegg) med Heave Blood & Die. Dommerne spurte oss «hva ville dere brukt pengene på om dere vant?». Så svarte jeg: «dop!» (på en gøy og ironisk måte). Dommerpanelet gikk og hele festivalen hata oss. Det var gøy.

– Hvis du fikk frie tøyler. Hvem ville du booket til Tromsø og hvor skulle konserten vært?– Jeg hadde booket min egen lille drømme-rute på Bukta tror jeg:

Først i Telegrafbukta: The SmithsSå Paradisbukta: Box of MothersI Telegrafbukta igjen: MelvinsSå en tur til Paradisbukta igjen: OFF!Siste på Telegrafbukta: NeurosisSå et afterparty på Bastard med Converge, Die a Legend og Betablok

– Hva er det beste du har gjort musikalsk, eller er mest fornøyd med?– Det jeg er mest stolt over er nok debut-plata til Heave Blood & Die som slippes i dag. Hele plata er spilt inn på to dager, og den låter råtøft. Andre ting jeg er fornøyd med er selvfølgelig at plata slippes på plateselskapet «Blues For The Red Sun», som er et sykt tøft label med bare tøffe stoner/doom band, veldig stolt over at vi er blant de bandene som er der!

– Hvor lenge tror du at du overlever som artist?– Så lenge jeg ikke skjærer av meg fingrene mens jeg kutter agurk på Blårock så kommer jeg alltids til å drive med musikk, er ikke spesielt flink til noe annet

– Når så du sist ditt eget blod?– Sist tirsdagsjam på Bastard. Når man spiller metal-bass med plekter til vanlig, er det ikke bare bare å spille krem-bass med fingrene, hehe!