Navn: Emil Karlsen, 18 årBand: Resirkulert

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Melodiøs, gitarbasert poprock.

– Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?– Opp gjennom barndommen var det først The Beatles og så Michael Jackson som var mine helter. Jeg mistenker at bestefar introduserte meg for The Beatles, men jeg er ikke sikker. Ei heller skjønner jeg hvorfor jeg ble så fanga av den gruppa, men det var bare så rått å leve seg inn i musikken deres da jeg var liten, og kle meg ut og late som jeg var et medlem. Jeg husker at jeg sa til frisøren en gang at jeg ville ha samme frisyre som George Harrison hadde i 1964, men fikk til svar at det kunne bli litt vanskelig pga. hårtypen. For noe vås! Noen år senere lo jeg og en kompis av musikkvideoen til «Thriller» og så døde fyren to år etterpå, og slik oppdaget jeg resten av mesterverkene til Michael Jackson.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Sannsynligvis da vi var support for Sondre Justad i Harstad. Ei av jentene som sto helt fremst var veldig full, og veldig utålmodig på å se sin helt Justad, så under konserten vår fikk hun nok og kastet glassflaska si med cider oppå scenen så den knuste over skoene til bassisten vår. Hun ble kasta ut tvert så hun fikk ikke med seg noe av Justad heller.

– Hvis du fikk frie tøyler. Hvem ville du booket til Tromsø og hvor skulle konserten vært?– The 1975 med Little Comets som support. Konserten skulle foregått en over gjennomsnittet varm sommernatt på sandstranda i Grøtfjord eller et annet bra sted på yttersida. Etter selve konserten skulle Postiljonen kjørt på med et flere timer langt drømmepop-set utover natta og helt til morgenen.

– Hva er det beste du har gjort musikalsk, eller er mest fornøyd med?– Er en god del låter jeg er rimelig fornøyd med, men det beste er at jeg får gitt flere av disse låtene studioinnspilling nå.

– Hvor lenge tror du at du overlever som artist?– Tror jeg kommer til å overleve en mannsalder minst, kanskje ikke i rampelyset, men det spurte du ikke om og det har ikke noe å si så lenge man får holde på med det man vil. Kommer nok alltid til å være artist på ett eller annet plan for jeg liker nesten ikke noe annet enn å lage musikk og kaffe.

– Når så du sist ditt eget blod?– Er ganske sikker på at det var på en eller annen øving, blir ofte jamming utover kvelden.