Navn: Jonas Stenberg Nilsen, 20 Band: Resirkulert Aktuell med: Singelen «En Million» som vi slapp forrige fredag, samt debutalbumet vårt som kommer i vår.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller? – Pop? Rock? Mye gitarer.

– Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?– Emil Karlsen, som jeg spiller i band med. Han er en fantastisk låtskriver, har vist meg timevis med kul musikk, og han har inspirert meg på utallige øvinger og jams.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Da vi skulle varme opp for Sondre Justad på Ludo i Harstad. Berømt som Justad er var det utsolgt og trangt i lokalet. Jentegjengen på aller fremste rad var kjempeklare for Justad, og var i ekstase da bandet hans kom på scenen og gjorde seg klare. Skuffelsen var naturlig nok stor da det viste seg at det ikke var bandet til Justad, men oppvarmingsbandet ingen hadde hørt om som sto klare på scenen. Etter et par låter var det en av jentene som hadde rukket å bli litt bedugget, og mistet ølflaska si opp på scenen. Gentleman som jeg er, bøyde jeg meg ned, plukket den opp, og leverte den tilbake til eieren. Da samme flaske kom deisende opp på scenen for andre gang, halvveis ut i neste låt, skjønte jeg jo at det nok var oss det sto på. Det hele endte dessverre med at jenta ble ført vekk av en vakt, før hun fikk oppleve sitt store idol live. Hehe, huff.

– Hvilket instrument kunne du ikke klart deg uten?– Piano. Tenker stort sett piano også når jeg spiller andre instrumenter.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Oljerigg i Nordsjøen. Kaldt, forblåst og uetisk.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Da ville jeg laget den vakreste jazz.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Vanskelig å ikke svare Dagny her. Har også stor tro på blant annet Ondt Blod, LÜT og The Modern Times! Det lages mye bra musikk i Tromsø for tida.

– Når så du sist ditt eget blod?– I morges da jeg pusset tennene. Hard tanntråd.