Navn: Terje Arntsen, 26 Band: The Modern TimesAktuell med: Albumturné og By:larm

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Med The Modern Times spiller jeg alternativ rock, litt punk og litt pop. Noen ganger vet jeg ikke.

– Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?– Det er nok mange, men skal jeg velge må det bli band som jeg hørte mye på når jeg var yngre. Turdus Musicus, Refused, Deftones osv. Musikk med mye energi

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Må være konserten jeg spilte på strandtorget med Betablok under Musikkfest i 2014. 10 sekunder inn i første låt falt jeg av scenen og slo ræva rett i asfalten.

– Hvilket instrument kunne du ikke klart deg uten?– Trommer! Trommer er sykt tøft og Truls Norbye Olsen er verdens beste trommis.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Julebordet til Rema 1000.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Neosoul. Det er nok det jeg hører mest på for tiden. Herregud jeg gleder meg til den kommende skiva til The Band Called Oh!

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Vanskelig å si. Det koker jo i Tromsø for tiden. Ondt Blod, Lut, Dagny, Snö og Kajander ser ut til å gjøre det veldig bra.

– Når så du sist ditt eget blod?– På Onsdag. Mer enn det forteller historien ingenting om.