Bevisene begynner å peke i retning av at Guns'N'Roses-vokalist Axl Rose blir AC/DCs nye frontmann, i Brian Johnsons stemmeløse fravær.

For mange fremstår denne spektakulære showbiz-komboen som en klissvåt drøm, mens den for andre er et potensielt mareritt. Jeg er en av de «andre».

Som mange andre allerede har uttrykt i nokså kraftige ordelag, er basisen for min kraftige skepsis til dette samarbeidet enkel: Jeg elsker AC/DC, og jeg fordrar ikke Axl Rose.

Tanken på at et av tidenes beste rockband skal frontes av fyren som i tredve år har jobbet knallhardt for å bære tittelen «rockens største douchebag», er fryktinngytende for en som har vært fan av AC/DC siden dagene med tannregulering.

Vi snakker om en mann (herr Rose) med et så oppblåst selvbilde, at kombinasjonen av Donald Trump og Kaptein Sabeltann til sammenligning fremstår som ydmyk, blyg og diskré.

Sangerens meritter de siste 23 årene består hovedsakelig av ett eneste, lite flatterende, album – supplert med en rekke «YouTube-hits» bestående av lattervekkende sur remjing.

At Axl er mannen bak rockhistoriens verste coverlåt (Guns'N'Roses radbrekking av Bob Dylans «Knocking on Heavens Door»), er heller ikke særlig betryggende.

Les også: De 20 verste coverlåtene gjennom alle tider

Selv holder jeg AC/DCs avdøde vokalist Bon Scott i langt høyere akt enn Brian Johnson, men jeg foretrekker allikevel noen surklende pipelyder fra den sixpence-bærende harrytassen foran Axls vokale sprell.

Merkelig nok, er det allikevel én mann som foreløpig har sluppet unna kritikk: AC/DCs ikoniske gitarist og ubestridte sjef, Angus Young. Angus sine motiver for å gjennomføre dette stuntet, er vanskelige å forstå. Er det så banalt som at det økonomiske gullrushet frister?

Angus Young er ikke akkurat noen forfengelig snobb. De enorme mengdene av ris og ros hans band har mottatt igjennom en lang karriere, har han stort sett møtt med et skuldertrekk og en karakteristisk knegging. Har det lille gitargeniet nå gått fra vettet?

Like ille som bildet av en sykkelshorts-kledd Axl fullpumpet av økologisk gulrotjuice, syngende på «Highway to Hell» – er at AC/DC ifølge ryktene skal være oppvarmingsband på det gjenforente Guns'N'Roses sin kommende verdensturné.

Dét er like absurd som om Gud skulle ha varmet opp for Jesus.

Det er vanskelig å se for seg noe annet, enn at dette stuntet kommer til å lande et sted mellom flause og katastrofe. At Axl selv mister stemmen, skaller ned en 10-årig AC/DC-fan eller spjærer skinnbuksa, ligger liksom i kortene.

Det verste med denne smørja, er allikevel hvordan Angus Young indirekte pisser hjerteløst både på sine trofaste fans samt sin egen musikalske arv.

Bandets klassikere må jo også omdøpes – og finnes det virkelig noen som har lyst til å høre «Back in Crap» eller «For Those About to Rock (We Say Fuck You)»?