Line Mari har, allerede før debutalbumet har kommet ut, fått mye oppmerksomhet i både inn- og utland. Singelen «Crush», som kom på forsommeren, ble lista på flere radiostasjoner i England og USA og høstet gode kritikker.

– «21 days» handler om musikken, og hva musikk betyr for meg. Musikk er alt jeg trenger. Da den var klar for å spilles inn, dro jeg til England og jobba med Rob Cass og Pearse MacIntyre i Abbey Road Studios. Dette er to veldig dyktige produsenter og fantastiske mennesker som ga låten min det lydbildet jeg ønska. Det er jeg evig takknemlig for, sier artisten.

Mye oppmerksomhet

Line Mari Kristiansen fikk sitt første gjennombrudd i 2014 med EP-en «Fly High Fly Low» som hun spilte inn i Kysten Studio med ei rekke tromsømusikere. Singelen «Why Do I Cry» fra denne EP-en nådde da spilling på nasjonale radiostasjoner. I oktober kommer albumet som hun har jobba målbevisst med siden den gang.

Den første singelen fra det kommende albumet fikk god mottakelse både nasjonalt og internasjonalt. Radiolisting både i USA og England ga mye oppmerksomhet.

– Det gjør en ganske ydmyk å føle at en blir tatt imot med åpne armer. Jeg blir stolt og litt rørt. Det er dette som er drømmen min, og jeg føler at jeg er på god vei. Jeg kan nesten ikke vente med å se hvor veien tar meg videre, avslutter Line Mari.