Målsettingen er den samme som året før, men med ekstra fokus på bredde og variasjon i årets program, som inneholder over seksti konserter.

Årets Driv-år startet 6. januar og Studentsamfunnet Driv har samme målsetting som i fjor, men de har store planer om å utvikle seg videre.

– Målet er å selge ut 10 konserter. Det er et stort mål for oss. Vi skal også representere bredde, et godt og variert tilbud, både sosialt og kulturelt, sier Emma Lindhult.

Drivs daglige leder legger til at de må bli enda tydeligere på hva de tilbyr til studenter og til vanlige brukere.

– Vi må bli tydeligere med å gi informasjon til de ulike brukerne av studentsamfunnet, om hvilke tilbud som finnes i Drivs lokaler, forteller hun.

Godt i rute

Planleggingen av året er godt i rute, og lederen sier de allerede har begynt å planlegge høstens program.

– På konsertsiden er vi nesten ferdigbooket med våren, vi har noe som henger litt i luften som lander snart, sier Emma Lindhult.

Lederen legger til at det kommer til å bli over seksti konserter, med over hundre band innom Driv dette året.

Årets første konsert er førstkommende fredag, og da er det danske Liima som tar turen til Driv.

StudentUKA

StudentUKA i Tromsø arrangeres fra 7.–18. februar, og da kommer det til å bli et gjensyn med flere artister.

– Det er kjempeartig å få hjem Dagny igjen, og at bandet Resirkulert skal varme opp for henne. Vi har fått mange gode artister hit, og først ut er Sondre Lerche, sier Lindhult.

Hun legger til at resten av showet blir veldig variert. Blant annet skal Markus Bailey kjent fra Idol holde barneshow. Det skal bli noe for enhver smak.

Årets fokus

Hovedfokuset for Studentsamfunnet Driv er å bli bedre, og da gjelder det å bygge videre på det som allerede fungerer.

– Vi ønsker å presentere god musikk uansett hvem som kommer til oss. Fokuset er at vi skal presentere gode liveband, selv om de er litt ukjente for folk flest, sier Emma Lindhult.

Drivs daglige leder har god tro på 2017, og satser på at det blir et minnerikt Driv-år.

– Jeg gleder meg masse, det kjennes veldig bra ut. Vi har mange flinke og engasjerte frivillige, og på det tredje hele driftsåret har vi begynt å finne oss selv, sier Lindhult.