Navn: Magnus Vold Jensen, 24år Band: The Modern TimesAktuell med: Singelslipp (i dag) og albumslipp 27. januar

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Vi prøver å spille rock, men, altså. Jeg kunne sagt: indierock med post-punk-elementer, en pakke fløte, 4dl hvetemel, 1 pakke fersk gjær og en liten dæsj sukker på toppen. Men holder meg til rock.

– Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?– Alt kan inspirere. Alt fra hvor mange penger vi bruker på ting vi ikke trenger til hvor utilpass man blir når man møter noen man kjente for fem år siden og man ikke har noe å prate om. Det blir det musikk av. Nå er jeg inne i en periode der jeg utelukkende hører på elektronisk musikk, noe jeg mest sannsynlig har etter min far. Jeg tror ikke det er særlig bra å ha veldig sterke musikalske inspirasjonskilder. Det kan ødelegge råskapen og det nyskapende man gjerne vil mane fram som kunstner/artist.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Vi skulle spille i Harstad. Jeg hadde brukket foten og gikk på krykker. Foten var på bedringens vei, og jeg følte at jeg kunne stå på den under konserten uten at det skulle gjøre så vondt. Midt i den siste sangen falt jeg ned fra den 20cm høye scenen, i bar overkropp på et knust ølglass. Jeg måtte synge videre. Ikke nok med det. Jon (den ene gitaristen) satt seg oppå meg mens jeg lå å vred meg i en dam av øl og glasskår. Han skjønte ingenting. Fy faen.

– Hvilket instrument kunne du ikke klart deg uten?– Trommer. Vi er veldig heldige som har en såpass stødig trommeslager i bandet vårt. Undervurdert instrument, trommer.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Du vet når du er på store, kjedelige arrangement? For eksempel en konferanse. Så er det plutselig pauseunderholdning? Det vil jeg helst ikke være en del av. Med mindre de betaler for mye.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da? – Deep, deep house. Jeg hadde stått bak spakene i mørke kjellere som aldri stenger, spilt 12 timer lange sett for mennesker som ikke legger seg.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Great people. Det er verdens beste band. Når det er sagt, vil jeg også nevne TRKRN. Det er verdens beste DJ-duo.

– Når så du sist ditt eget blod?– Ca 10.01.2017 klokken 2240. Neseblod. Jeg blør neseblod hele tiden.