Buktafestivalen har sluppet alle hovedsceneartistene til festivalen i juli. Nå begynner de å fylle opp Paradisbukta og Little Henrik-scenen.

Deres siste tilskudd er Ron Gallo fra Philadelphia.

– Ron Gallo er navnet på en Philadelphia-avlet rockmusiker noe helt utenom det vanlige. Ron Gallo er også navnet på bandet han fronter og noe av det mest spennende som har ramlet inn på rockscenen de siste årene. Gallo og hans band har utviklet en stadig voksende tilhengerskare i USA og er kjente for sine svært energiske liveshows, skriver festivalen i en pressemelding.

Festivalsjefen sparer heller ikke på superlativene når han skal beskrive artisten, som han mener kommer til å overraske under festivalen.

– Et av årets store wildcards for buktapublikummet dette, vi spår at mange kommer til å sitte igjen med Gallo som det store overraskelsesmomentet etter at han og bandet har spilt seg ferdig på Little Henrik. Eller Gallofornia som vi kanskje blir nødt til å døpe hele Telegrafbukta om til etter årets festival, hvis vi får kommunen med på det da, sier festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen i pressemeldingen.

Fra før er Sunshine Reverberation, Jabba, Union Carbide Production, Child, Hedvig Mollestad Trio, Highasakite, The Mysteri Lights, The Bonnevilles, The Late Great, Frank Carter & the Rattlesnakes, Converge, Ane Brun, Stein Torleif Bjella, The Modern Times, Lut, Resirkulert, Motorpsycho, Seigmen, Turbonegro, Elder, Midnight Choir, Honningbarna og Alice Cooper booket til festivalen.