Navn: Line Mari Kristiansen, 35årBand: Line Mari, som består av Espen Høgmo (trommer), Tom Espen Pedersen (gitar) og Ove Johansen (bass)Aktuell med: - Spiller konsert med band på Driv nå på lørdag 8 april. Skal fremføre låter fra albumet fra Abbey Road Studios. Bella Loka fra London spiller support. Musikken til Bella Loka er bare fantastisk fengende og må bare oppleves. Jeg gir også vekk gratis signert EP til alle som tar turen. EPen er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø og ble gitt ut i 2014. Fikk terningkast 6.

- Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?- Musikken jeg lager er pop/rock influert av elektronika.

- Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?- Jeg har alltid digget vintagemusikk. Ser opp til legender som The Beatles, David Bowie, Aretha Franklin, Prince, Tom Petty & The Heartbreakers, Bruce Springsteen & The E Street band, Blondie og flere. Hvorfor? Jo, de har skapt unik musikk som høres av generasjoner etter dem. De jobbet seg oppover og ga seg ikke. De skapte sitt eget uttrykk. Har veldig respekt for det.

- Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?- Da jeg skulle spille gig og ikke visste på forhånd at folk på spillestedet forventet å høre masse låter av Garth Brooks (countrylåter). På det tidspunktet kunne jeg ingen Garth Brooks-låter og fikk nesten angst. Jeg løste situasjonen ved å spille blant annet Metallica-låter i dansbar takt til dem. Det gikk bedre enn forventet, folk danset med og hygget seg.

- Hvilket instrument kunne du ikke klart deg uten?- Uten tvil. Min kjære Gibson Custom Shop ES-339.

- Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?- Kanskje Mars? Overlevelsesgraden hadde vært dårlig for min del, og det hadde vært en litt for lang reise fram og tilbake. Pluss trur ikke instrumentene mine hadde likt turen. Utsikten hadde vært flott da.

- Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?- Kanskje jeg hadde gått over til klassisk opera. Bare for å ha et skikkelig sjangerbytte når man må bytte og prøve noe nytt.

- Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?- Det er så sykt mange flinke artister og band i Tromsø som fortjener å lykkes i musikkbransjen. Tromsø har et veldig flott og genuint musikk miljø som er veldig inkluderende. Hvis jeg absolutt må velge vil jeg kanskje si Dagny og Violet Road. Jeg trur de kan bli enda større i fremtiden.

- Når så du sist ditt eget blod?- Fikk et papir kutt i fingeren for ca. 2 uker siden. Det gikk heldigvis fort over, og jeg besvimte ikke.