Navn:Timo Silvola, 32 år. Band: Barren Womb Aktuell med: Den akustiske EPen «Crown Control» som vi blir å promotere med en instore opptreden på Backbeat nå på lørdag. På kvelden skal vi rive hus med Heave Blood and Die på Driv.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller? – Heavy noiserock med utspill til americana og punk.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke? – Siden den pistolen kanskje har tenkt å blåse hauet av meg, og Alfheim er nok ikke fullstappet med Hank Williams fans, prøver jeg meg på en fotballsang. Da er valget enkelt; «Heia TIL» med Turdus Musicus. Eneste jeg kan.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne? – Har aldri hatt en direkte kjip opplevelse på scenen. Fra turne er så mange at det blir vanskelig å nevne en versting. Generelt når dødsangsten slår inn pga. omstendigheter blir det kjipt. Men elsker å fære på turné! Litt som å være på havet. Turné gir og turné tar.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren.Hva krever du at arrangøren skal stille med? – En badstu på taket og en vannsklie ned til havet. Fordi alle spillesteder med selvrespekt bør ha en badstu på backstage.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg – Run The Jewels. Sjøl om jeg tror at de fleste som kjenner meg vet min store kjærlighet til hip hop.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? – Sånn trønderrock-fest i syden.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da? – Føler at jeg har gjort et slags sjangerbytte med den akustiske delen av Barren Womb. Blir jo automatisk litt mer county-tendenser når man moser banjo. Føler uansett ikke lenger at min musikksmak, eller lysten til å skape, blir styrt av sjanger.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst? – Haha. Teit spørsmål. Størst for hvem? tradisjonelt sett blir det nok dessverre de med størst aparat rundt seg. Size don't matter når det kommer til god musikk dog.

– Når så du sist ditt eget blod? – I dag når jeg hjalp kona og svigerfar med forberedelser til sjølaksefiske-sesongen. Og da blir det som regel blod.