Fredag i forrige uke slapp Tromsø-artisten den nye singelen «Wearing Nothing», en markant overgang fra fjorårets joviale og rocka «Ultraviolet»-EP.

Med veiledning fra svenskene Ludvig Söderberg og Alx Reuterskiöld (Tove Lo, Zara Larsson), leverer hun denne gangen melankolsk, elektronisk synthpop.

– Jeg blir veldig inspirert av forskjellige folk. Jeg er vant med et lydbilde som er veldig pop og energifylt, mens de jeg jobbet med på denne låten var vant til et annet lydbilde, så jeg husker det var litt skummelt å lage denne låten. Det tok litt tid å venne seg til det, og jeg tenkte på å gjøre låten mer energisk, men så ble det ikke slikt. Likevel er det herlig at man klarer å holde stemningen i låten uten å ta helt av. Dette er en fin utvikling for min del. Man kan ikke gjøre det samme hele tiden, sa Dagny til iTromsø i forrige uke.

Allerede lørdag toppet singelen de amerikanske iTunes-listene, sammen med tungvektere som Ed Sheeran, Justing Bieber, Bruno Mars og Miley Cirus.

P3 ga låta terningkast fem og kåret den til ukas låt samme dagen den ble utgitt.

- «Wearing Nothing» er en skinnende popdrøm fra dansegulvet, som appellerer til både kjærligheten og melankolien. Den demonstrerer at Dagny er mer enn «Backbeat», og at hun har flere sider enn den vi ble kjent med på Ultraviolet. Det er verdifullt, skriver P3s anmelder, Nicolay Woldsdal.