Navn: Signor Havn, 48 årBand: Los PlantronicsAktuell med:

Plateslipp og fotobok-utgivelse: Dobbelt vinylalbum med Los Plantronics. Tittel: «The Worst Is Yet To Come» Best Of 1995-2017 og en Los Plantronics fotobok i regi av fotograf Stian S. Evensen med tittelen «Mariachi! Hecho en Noruega!”. Begge utgivelsene slippes nå i høst på Jansen Plateselskap.

Gig-aktuell: Dobbeltkonsert med Los Plantronics på Bastard i Tromsø 22. og 23. september. Se opp for mariachis, wrestlingmasker, dansere med mer. DJ: Undertegnede har også tatt med seg en box med sju-tommere for å DJ’e på Bastard på lørdagen. Det blir mye gøy å høre, alt fra 40-talls rumba til moderne garage-punk, dog med vekt på at det skal være dansbart.

Det jobbes også med en akustisk «overraskelses-konsert» i Tromsø på dagen lørdag 23.september. Mer kan vi ikke si!

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– «Mariachi Death Surf», intet mindre.

Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?«Little Ol’ Wine Drinker»-versjonen til Dean Martin, eller en låt fra Calypso skiva til Robert Mitchum slår meg først, men «Blitzkrieg Bop» med The Ramones er et godt alternativ. Uansett så ville det komme til å låte helt j*vlig!

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Haha, det finnes jo litt å ta av etter så mange år, men heldigvis er de flest gode opplevelser. Å bo på et lusebefengt hotell i Madrid fullt av sex-selgende transvestitter var ingen høydare, men sorterer nok mer under kategorien «eksotisk» enn verst. Innbrudd i turnebil, gjenglemte gitarer og interne nesten-slåsskamper hører jo også med. Dog er det ikke moro å spille konsert for en relativt stor fullsatt sal og lyden på scenen kommer og går, og du hører absolutt ingenting, som resulterer i at du må stoppe og starte låter på nytt, mens folk i salen humrer og ler… så godt som en verstingopplevelse, men heldigvis skjedde ikke dette i går. Å få en hel halv-liter i tryne på første låt er heller ikke noe å juble for…

Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal  stille med?Fullt mexikansk mariachiorkester, autentiske mexikanske dansere og en Lucha Libre wrestlingring. Opera-sangerne selvfølgelig i kledd fullt Lucha Libre utstyr. Hadde jo blitt helt rått det!

Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om degJeg vokste opp med det finske 80-talls-glam-rock-punk bandet HANOI ROCKS. Digger originalskivene fremdeles. Det ultimate tegneserie Rock’n’Roll bandet. Helt perfekt!

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– TV-serien «Hver gang vi møtes».

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– 70-talls punk-rock ala The Stooges, Dead Boys, Heartbreakers. Har faktiske reelle planer om å få stablet et slikt band på beina. Skal bli en hyllest til min musikksmak fra 1991, pre-Scandi-rock-punkrock for å gjøre det enkelt.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?Størst er jo en vidt begrep, men Sunshine Reverberation er vel i ferd med å få seg et navn langt utenfor Tromsø. Personlig så digger jeg underdogsa Nikkeby Lufthavn og Fat Rats.

– Når så du sist ditt eget blod?– Hver gang jeg besvimer…