Navn, alder: Kenneth Johnsen, 23Band: Kenneth BrianAktuell med: Holder på med en EP som kommer ut i 2018Gig-aktuell: Spiller konsert på Bastard Bar den 22/12

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg driver med hiphop/ rap-musikk, og har også en interesse for trap.  Nittitalls rapmusikk har alltid hatt en stor innflytelse på meg. Musikkstilen min er også påvirket av soul og jazz, som oftest blir brukt til sampling i hiphop-musikk.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Det var dypt! Men det blir "Ain’t No Sunshine" - Bill Withers, say no more.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Det har ikke skjedd så langt, men det verste jeg kunne ha tenkt meg er at jeg glemmer teksten og når mikrofonen eller lyden slutter å funke midt i konserten.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal  stille med?– Tanken har ikke slått meg! Jeg vet ikke helt ærlig hva jeg skal si. Det viktigste for meg er at vi leverer det fansene fortjener! Vi skal lage det beste showet og gi dem noe de kan huske for alltid!

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg– De som kjenner meg godt vet jeg digger J. Cole/ Kendrick/ Logic, men folk flest vet ikke at jeg digger Linkin Park! RIP Chester. De gir meg chills! Energien er 100%

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Det verste må være ute på vinteren.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Det blir R&B, har alltid digga det siden jeg var liten. Jeg har alltid lyst å synge, men det får vi se på i nærmeste fremtid!

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– For å være helt ærlig synes jeg det finnes mange talenter i Tromsø, alle er stor på sin egen måte.

– Når så du sist ditt eget blod?– Jeg fikk faktisk paper cut i går på jobb.