Byens BLNO-lag har kniven på strupen foran oppgjøret mot allerede seriemester Gimle i Tromsøhallen i ettermiddag.

Lagene er nå klare til kampstart.

Etter de første 10 minuttene leder Tromsø Storm 28-24 i en periode der Storm var oppe i en sju poengs ledelse.

Storm er tydelig mer nervøse i andre periode, og etter 14 minutter av kampen er Gimle bare poenget bak.

Adam Finstad setter en viktig trepoenger, før Mike St. John følger opp med to viktige poeng. 38-35 Storm med tre minutter igjen av perioden.

I det siste minuttet setter Storm åtte strake poeng, og leder 46-38 ved halvtid.

I starten av tredjeperioden sliter Storm med uttellingen. Etter snaue tre minutter er stillingen 46-41.

Storm får endelig uttelling med fire kjappe poeng. Halvveis i tredje periode er stillingen 50-43.

Midt i en elendig periode for Storm setter St. John to poeng og et straffekast. 54-51 Storm.

Storm avslutter perioden meget sterkt, og leder 61-53 når 10 minutter gjenstår.

Gary Wallace tar ansvar for Storm. Henter ned en retur i egen sone, og setter to poeng i angrep. 67-57 Storm med 6.36 minutter igjen.

927 tilskuere i Tromsøhallen.

Rett før skuddklokka går ut setter Galin Mihaylov en utrolig viktig trepoenger for Storm. 12 poengs ledelse med under fem minutter igjen. Dette ser ut til å gå veien for hjemmelaget. 72-60.

Spenningen er til å ta og føle på med tre minutter igjen. Gary Wallace har vært sentral i de siste minuttene, og setter to straffekast. 75-65.

2:09 gjenstår, og Storm leder med 10 poeng. Sekunder etter setter Wallace inn to nye poeng. 80-68.

Kampen er over, og Tromsø Storm vant 82-68

Bortelaget stiller uten Audun Eskeland, som ifølge Gimle-trener Milos Gligorgijevic er hjemme på grunn av at han skal spares til sluttspillet neste helg.

Tromsø Storm har hatt en trøblete uke, og spiller dagens kamp uten Kenneth Webb på sidelinja. Webb er suspendert etter å ha truet en dommer da han selv spilte en 2.-divisjonskamp. Webb har vært med rundt laget i forberedelsene til oppgjøret, men sitter på tribunen når kampen spilles.