– Det går fremover, men flere forsinkelser, både når det gjelder utstyr, innredning og søknader som ikke er ferdigbehandlet gjør at det ble for knapt med tid til å kunne åpne før jul, forteller Anders Blomkvist.

Motvekt

Sammen med Peter Westh Hammer, Bjørn Helberg og Pål Einar Eilertsen er Blomkvist i full sving med å ferdigstille pizzarestauranten Casa Inferno i Vestregata.

Da iTromsø snakket med kvartetten tidligere i høst, kunne de avsløre at de planla en liten pizzarestaurant med italiensk pizza, der de skulle tilby en annen restaurantopplevelse enn det dagens pizzasteder har å by på. Ifølge Blomkvist er det fortsatt planen.

– Bakgrunnen for at vi satt i gang med disse planene var at vi ønsket en motvekt til de pizzarestaurantene som eksisterer i byen i dag, der mye er kjedestyrt. Vi ønsket å lage en kul plass, noe jeg tror vi er i ferd med å lykkes med, påpeker han.

Kveldsåpent

I utgangspunktet satser gjengen bak Casa Inferno på å holde åpent på ettermiddags- og kveldstid.

– Hovedtanken vår er å ha åpent fra klokken 15 til klokken 23 om dagene, med utvidet åpningstid i helgene. Muligens blir vi også å åpne noe tidligere i helgen. Så får vi se hvordan det går og eventuelt vurdere dagåpent etter hvert, forklarer Blomkvist.

Ettersom Casa Inferno skal være en pizzarestaurant, vil det naturlig nok være pizzaen som står i fokus.

– Her skal kundene få italiensk pizza med tynn bunn lagd av kokker med en autentisk tilnærming til det. Så vil vi i tillegg satse på litt småretter, avslører han.

Ett av punktene som ennå ikke er i boks for Casa Inferno er skjenkebevillingen.

– Den søknaden skal behandles rett over nyttår. Da skal også alt annet være på plass, slik at vi satser på å åpne innen TIFF går i gang 12. januar. Det kan være et gunstig tidspunkt med tanke på at det er mye liv i sentrum da, forklarer Blomkvist.