Etter vannlekkasjen fredag, bestemte ledelsen ved det nyåpnede hotellet seg for å invitere til maritim tema-fest.

Ifølge iTromsøs reporter på stedet er det klokken 21.45 allerede folksomt på hotellet.

- Nå er vi tilbake i full drift, bortsett fra de rommene som måtte renoveres, sier hotelldirektør Øyvind Alapnes.

Et av de maritime aspektene var fire svære oppblåsbare maneter Alapnes hadde leid inn fra Arctic Event.- Det er artig å vise at hotellet virker, sier Alapnes.

- Regelen, ikke unntaket

Hotellbaron Petter Stordalen er på mellomlanding på vei til skiferie i Lyngsalpene. Han er imponert over måten den lokale hotell-ledelsen har håndert situasjonen på.

- Vi har åpnet mange hoteller de siste årene, og det er regelen heller enn unntaket at noe går galt de første dagene,  sier Stordalen.

På spørsmål om hvordan det oppleves med den type negativ PR en vannlekkasje er, fremhever Stordalen sin hotelldirektør.

- Dere journalister vil jo alltid dukke opp, det er jobben deres. Da er det viktig å være ærlig, og der gjør Øyvind en utrolig god jobb.

SE OGSÅ: Moteshow på hotellet

Henge og prate

Vannfesten har gjort Stordalen synlig begeistret, og han tar seg tid til å prate med gjestene.

- Nå skal jeg gjøre en av de tingene jeg liker aller best, jeg skal henge i en bar og prate med folk, sier Stordalen.

Bartender Britt-Eva Meyer arbeider i hotellbaren. I går kveld fant hun opp en ny drink for å markere anledningen.  Hun kaller den "Blue Submarine".

- Drinken består av akevitt, fersk ingefær, fersk agurk, sitronjuice, sukkerlake, blå bols for farge og en kvast timian, forteller hun.