I morgen åpner Tromsøs eneste meksikanske restaurant «Chilli» dørene for første gang. Det er Brian Rundhaug, daglig leder og eier av Roadhouse og Victoria Fun Pub som står bak konseptet og han satser på rask mat til sultne tromsøværinger.

– Vi har to forskjellige konsepter. Det ene er lunsjkonseptet der vi serverer meksikansk mat. Her lager vi maten fort, slik at kunder kan komme inn og få maten allerede et par minutter etter at du har bestilt, sier Rundhaug

Lounge bar

Han påpeker at de fleste kun har en halv time lunsjpause. Derfor vil han servere maten raskt.

– Det skal ikke gå ut over kvaliteten på maten, understreker han.

Det andre konseptet til «Chilli» er at det på kveldstid åpner en lounge-bar hvor man de serverer friske drinker.

– Det er også muligheter for å bestille mat på kveldstid. Foreløpig holder vi oss til en lunsjmeny, så skal vi få en à la carte meny etter hvert, forklarer han.

- Mangelvare

Restauranten ligger i de tidligere lokalene til Curious Chef, rett ved Tromsø bibliotek, og satser på tradisjonell meksikansk mat som blant annet burrito, taco, nachos og chili con carne.

– Jeg tror meksikansk mat har vært en mangelvare i Tromsø. Det er en av grunnen til at jeg ville åpne denne restauranten. Jeg vil satse på noe nytt, sier han.

Brian Rundhaug. Foto: Pia Engman