NORGE slo Belgia fortjent 2-1 i den andre kampen av J19-EM. Marie Dølvik Markussen var svært sentral i det meste Norge foretok seg, og herjet med de belgiske jentene. Hun satte inn 1-0 etter 18. minutt med en herlig avslutning fra rundt 14 meters hold Det var Norges første scoring i mesterskapet. Tromsøjenta var svært aktiv i første omgang med opptil flere dribleraid, og på 2-0-målet var hun svært delaktig. Skuddet hennes tvang den belgiske keeperen til å gi en retur som Synne Skinnes Hansen kontrollert satte inn. Belgia reduserte noen minutter etterpå, men det ble med kun den ene scoringen.

– I dag var Marie Dølvik knallgod, og hun hadde så mange dribleraid at hun ga publikum bakoversveis. En fantastisk kamp av henne, sier J19-trener Jarl Torske.

Fløyas stjernespiller Sara Johansen kom innpå de siste 20 minuttene.

– Hun leverer mye bra i den korte tiden hun fikk spille, og det er svært gledelig, sier Torske.

Norge står dermed med fire poeng etter to kamper, etter 0-0 i åpningskampen. På mandag spiller de mot Skottland, der de norske jentene kun trenger uavgjort for å ta seg videre til en semifinale.