Det opplyser TIFF i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Westergaard kommer fra jobben som daglig leder for Troms barne- og ungdomsråd. Hun er også daglig leder for platebutikken Backbeat Kaffe & Vinyl.

Arrangeres for 26. gang

34-åringen har mange års erfaring fra både Buktafestivalen og studenthuset Driv, og ser nå fram til nye arbeidsoppgaver hos TIFF.

– TIFF er en fantastisk festival med godt renommé, kultur for frivillighet, spennende og sammensatte arrangementer året gjennom, og høyt faglig og kunstnerisk nivå. Dette gleder jeg meg til å bli en del av, og etter hvert bidra til å videreutvikle. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgavene som venter, og til å bli kjent med folkene i og rundt festivalen, uttaler Westergaard i pressemeldingen.

Den populære publikumsfestivalen arrangeres for 26. gang i 2016 og varer fra 18.–24. januar.

Westergaard starter i jobben som ny produsent 1. desember.

Hele spekteret

Ifølge TIFF var det flere kompetente kandidater som søkte på jobben, og filmfestivalen ser positivt på at interessen for stillingen har vært så stor.

– Kari har lang og bred erfaring fra kulturlivet i Tromsø gjennom alle de femten årene siden hun flyttet hit, med hovedvekt på Buktafestivalen, studentkulturen og frivillige organisasjoner for barn og unge. Hun har dekket hele spekteret fra smått til stort, fra enkeltstående arrangementer til festivaler og helårsdrift, fra grasrot til styrenivå. Vi gleder oss over å ha fått Kari med på laget, og ønsker henne varmt velkommen, sier festivalsjef Martha Otte.