Etter strålende tilbakemeldinger på sin første singel «Arvedávgi» følger Agnete Braaten, som er kjent under artistnavnet Àgy, opp med låten «Supercrush».

Singelen slippes ikke før om en uke, men allerede nå etterlyser hun kandidater til sin musikkvideo.

– Jeg vil involvere folk og spre litt hverdagskjærlighet, sier artisten til iTromsø.

Sosiale medier

Det du må gjøre er å hashtagge ordet Supercrush2015 i bildene du legger ut på Twitter, Instagram eller Facebook, så kan du ende opp i Braatens musikkvideo.

– Det handler om noe du liker, eller har et crush på. Det kan være alt fra kjæresten din, eksen din, båten din, fotballaget ditt eller katten din. Om folk ikke klarer å velge, kan man også poste flere bilder. Jeg tar alt, sier artisten, som legger til at bildene skal gjennom en viss sensur før videoen lages.

– Jeg regner med at folk er såpass oppegående at de ikke poster drøye bilder.

Tilbake på scenen

Àgy vil ikke avsløre for mye av innholdet i sangen, ettersom hun ikke vil legge noen føringer på innleggene, men hun kan si såpass at det er en mer munter låt enn «Arvedávgi».

– Det er en skikkelig gladlåt med mer trøkk i enn den første.

Planen videre for artisten er å gi ut en EP før jul og få satt opp flere konserter.

– Det er jo det jeg vil; å komme meg ut til folket og spille musikken min. I det siste har jeg vært veldig opptatt med alt som må gjøres med låtene og resten av bedriften. Nå er jeg klar for å spille, sier Braaten.

Skal være med

Selv har hun ikke tenkt så mye på hvor mange bidrag hun trenger for å lage en musikkvideo, men video blir det uansett.

– Jeg skal selv legge inn noen spennende bilder av meg fra en fotoshoot. Og jeg merker at det allerede har kommet noen bidrag. Jeg er fornøyd uansett, sier jenta fra Nordreisa.

VIL HA DEG: Agy vil ha deg med i sin nye video. Foto: Knut Aaserud