OSLO/TROMSØ: Jon-Are Masternes, også kjent under artistnavnet «Klish», har tidligere gitt ut singlene «Katta og hunda» og «T-reks». Nå følger han opp med ny singel.

– Jeg tror det er en gangsterballade, og jeg tror jeg er en av de første eller eneste som bruker akkurat det uttrykket, sier Masternes, som forteller at det etter hvert også kommer en video til låten.

– Det blir en gøyal og lettsindig video med en del dobbeltgjengere, sier rapperen, uten at han vil avsløre noe mer.

Mange prosjekter

Dette er det tredje slippet til hiphop-artisten på bare noen måneder, og nå lover han enda mer.

– Jeg jobber med flere prosjekter samtidig og jeg håper å slippe ting jevnt og trutt, eller jevnere og truttere. I hvilket format de ulike tingene kommer, gjenstår å se.

Tromsørapperen, som er bosatt i Oslo, har i det siste også opplevd stor etterspørsel på merch-fronten. Nå ser han flere og flere i Oslos gater med navnet «Klish» på t-skjorten.

Vinner i sosiale medier

– Det skjer ting hele tiden nå. Alt utvikler seg i riktig retning, sier rapperen, som også har vært synlig i sosiale medier foran hvert singelslipp.

– Jeg merker at noen slenger seg på og bruker hashtagene mine, andre har blitt fryktelig lei av meg, mens mange bare tar det for det det er. Det er et forsøk på underholdning om underholdningen som skal til å slippes. Det er jo også en enkel kanal for å reklamere, og det har blitt en del artige «memes» av dette.

Låten «Dobbeltgjenger» er produsert av Sorte Beats og Poppa Lars. Thomas James Hough fra bandet Senjahopen er også med på gitar.

Hør singelen her: https://open.spotify.com/track/2DU4tyrvYTss69fTH2hIOo