Onsdag slapp nemlig studenthuset deler av sitt vårprogram.

Blant de tre slippene vil Susanne Sundfør gjeste Storsalen 15. mars, Death By Unga Bunga 3. mars og Minor Majority 12. mars.

– Vi er strålende fornøyd med at vi kan skilte med de tre konsertene, og vi er spesielt stolte over at Susanne Sundfør kommer. Selv føler vi at programmet er noe for enhver smak, og håper at folk mener det er like innholdsrikt som det vi gjør, sier ansvarlig for PR- og markedsføring på Driv, Ildri Jørgensen, til iTromsø.

Les også: Du kan være med i Tromsøs neste storfilm

Populær

Sist gang Sundfør spilte for et større publikum i Ishavsbyen var under årets Rakettnatt. I år har hun høstet internasjonal kritikerros for sine liveopptredener og for albumet «Ten Love Songs».

Les også: Se bildeserie fra Oktoberfesten 2015

Nylig ble det også klart at Sundfør er nominert til to av årets P3 Gulls priser i kategorien «Årets Låt» med sangen «Delirious», i tillegg til at hun er nominert til prisen «Årets Liveartist».

– Vi vil legge ut 800 billetter til Sundfør-konserten og åpner opp for forsalg av billettene allerede torsdag morgen, sier Jørgensen.

Les også: Truls Svendsen kåret til årets TV-navn

Suksess

Høstprogrammet til Driv ble en suksess hvor artister som Sondre Justad, Kari Bremnes og Joddski bidro til et utsolgt Driv. Forventningene overfor årets program er like store.

– Allerede i neste uke slipper vi en hel del artister til årets vårprogram. Nå får tromsøværingene en smakebit av det de har i vente, sier Jørgensen.

Minor Majority spiller for øvrig hele "Reasons To Hang Around" på Driv. Dette fjerde albumet var et av 2000-tallets mest unisont kritikerroste norske album. Plata fikk mer enn 25 5’ere på terningen her hjemme bl.a. i VG, Dagbladet, Aftenposten og 6’ere i bl.a i Dagsavisen og Romerikes Blad.

Death By Unga Bunga skal spille på Driv 3. mars Foto: Presse
Minor Majority skal spile på Driv 12. mars Foto: Presse
Susanne Sundfør gjester storsalen på Driv 15. mars i neste år.