– Vi og Tiësto søker oppvarmings-DJ til konserten 9. januar. Vi ser gjerne at DJ-en er i samme sjanger som Tiësto. Da er det snakk om EDM-sjangeren, eller trance/club-sjangeren, forteller Katrine Blom, kreativ leder i Rakettnatt.

Tiësto avgjør

– Vi ser etter noen lokale fremadstormende talenter. Man må ikke være kjent fra før, men vi spør etter om de kan sende oss lydfiler. Deretter skal vi sende det videre til Tiësto, så han avgjør hvem som får jobben, forteller hun.

Frist til fredag

Fristen for å sende inn sitt arbeid er førstkommende fredag klokken 16.00, så man må være rask om man skal melde seg inn i konkurransen om den store jobben.

– Dette er en veldig kul mulighet for alle som driver med slik type mystikk i byen. Man melder seg på ved å sende lydfiler til pilot@rakettnatt.no, så sender vi det videre. Send gjerne en Soundcloud-lenke, sier Blom.

Lokalt talent

– Det virket som at han har lyst til å få noen lokale til å gjøre jobben for hver plass han reiser til. Det tror jeg er for å styrke DJ-miljøet i byen og se hva som er der ute, sier hun.

Den heldige som får være oppvarming for den verdenskjente DJ-en vil få et stort publikum, og kanskje nye muligheter vil åpne seg.

– Det kommer til å være mye folk som liker den type musikk på konserten, så man vil få god plass til å vise seg fram. Samtidig er det store sjanser for å møte på Tiësto, forteller hun.