SENTRUM: Torsdag denne uken har den nye TV-serien «Ramm og Tørnquist redder Norge» premiere på TV 2. Her skal de to kjendiskomikerne slå et slag for de utrydningstruede bedriftene og virksomhetene rundt om i landet.

Randis parfymeri i Storgata er første stopp.

– Vi ble ringt opp og forespurt om vi ville være med, og takket ja med en gang. Jeg håper denne serien kan få folk til å få opp øynene for de mindre bedriftene rundt omkring i Norge, slik at de også kan få en god kundemasse, forteller innehaver Randi Henriksen til iTromsø.

Les mer: Laget luksusaften på Randis

Sliter mot kjedene

Hun har jobbet i den historiske Tromsø-bedriften siden 60-tallet, men har de siste årene opplevd at kjedene tar over markedet.

– Vi skiller oss jo fra kjedene. Vi har ikke alle merkeproduktenem men vi har derimot veldig gode, økologiske produkter, som ikke er så kostbare, forteller Henriksen.

Hun var også med på å lansere en egen parfyme sammen med komikerne – «Glamour Riviera» – som fikk en eksklusiv lanseringsfest på parfymeriet.

– Det ble faktisk et veldig godt produkt, som vi nå har fast i butikken.

Les også: Her må Morten Ramm og Einar Tørnquist forklare seg etter stuntet i sentrum

Gleder seg til premiere

Henriksen har ennå ikke sett episoden, men gleder seg til premièren på torsdag.

– Jeg skjønner ikke at folk tror jeg skal grue meg. Jeg er den jeg er, og har ikke noe problem med at det kommer på TV. Tvert imot gleder jeg meg til å se hva de har fått til, konstaterer Henriksen.

Les også: Får millionstøtte for å lage film

– Selvskrevet

Komikerne selv sier Randis var et perfekt bedrift for deres TV-serie.

– Randis er jo en butikk som passer godt inn i formelen – her driver de på gamlemåten. Vi hadde mange ulike caser på blokka, men Randi var selvskrevet, sa Ramm og Tørnquist til iTromsø under innspillingen.

REDDER NORGE: Einar Tørnquist og Morten Ramm vil redde småbedriftene i Norge. Foto: TV 2 Foto: Espen Solli
GODE VENNER: Kjendiskomikerne ble gode venner med de tre ansatte på Randis parfymeri.
HISTORISK: Randis parfymeri har vært i Storgata siden 60-tallet. Foto: TV 2
FEST: Det ble gjort stor stas da kjendiskomikerne skulle lansere sin egen parfyme i samarbeid med Randis parfymeri. Foto: TV 2