DRIV: Å ha konsert i egen by natt til 1. mai, samtidig som Violet Road selger ut The Edge, samtidig som det er Jazznatt på Kulturhuset og samtid som sola fortsatt står på og uteserveringen ikke er i nærheten av å stenge, er en utakknemlig oppgave. Men fytti for et show de 30 tilskuerne på Isbjørnscenen til Driv fikk.

Selvsikker

Frontmann Mads Ystmark, med sine «crazy eyes», viser hvor bredbeint pønken kan bli med hans susende gode gitarlyd. Gitarist, Ørjan Myrland, er over alt med sitt snille glis, og betrygger fansen at dette er akkurat sånn det skal låte. Alle fire storkoser seg og serverer oss det aller beste fra bandets relativt korte karriere.

Og da er det også helt fair at publikum blir utfordret i form av noen nye låter, som heller ikke er så verst.

Men høydepunktet er definitivt «Sick and Disturbed», som ble listet på P3 i fjor høst.

Energien, samspillet og gleden til gutta er imponerende og det gir publikum en skikkelig «feelgood»-konsert, selv om materialet og stoffet til Wolves er av den mørke sorten.

Lovende

Men det er enda noe som mangler for ulveflokken fra Kroken. «Badlanders» sitter ikke helt live, småsnakket mellom låtene virker litt vimsete og står ikke helt i stil med imaget karene forsøker å formidle gjennom låtene, og jeg kunne gjerne tenkt meg å forlenge enkelte låter når de fremføres live. Her vet jeg at gutta kan levere både på gitarsoloer og på show.

Både det nye og det gamle materialet sitter som et skudd! Kom dere ut av byen vår og gjør oss stolte. For dette lukter det svidd av.

Terningkast 5

Av Kent-Einar Myreng