Fredag er det premiere på musikkvideoen «Gærnt med mæ» av Joddski, som har med seg den tromsøbaserte artisten Agnete «Ágy» Båtnes Braaten.

– Da jeg møtte Agnete i studio ante jeg ikke hvem hun var som person, men vi fant tonen med en gang. Da vi valgte sangen som singel bestemte jeg meg ganske kjapt for at hun skulle være med på turne til Tromsø, Bodø og Trondheim. Det har vi nå foreviget, sier Nordeng til iTromsø.

Den beste konserten

Videoen, som er en blanding mellom live- og backstage-opptak er filmet på Verkstedhallen i Trondheim, hvor Joddski opptrådte natt til 1. mai sammen med Ágy.

– Det var den kuleste konserten på turneen. Trondheim er ofte det, og jeg er glad vi fikk foreviget det på film. Det var rett og slett på tide at vi fikk noe visuelt ut av låten vi har høstet så god respons på, sier Nordeng, som roser «lillesøster» Ágy.

– Det var utrolig artig og lærerikt å være på tur med dem. Jeg er ydmyk over å ha fått muligheten så tidlig i karrieren. Han har jo en enorm erfaring. Når han sto på scenen første gang ble jo jeg født, sier Braaten, som konsekvent kaller Jørgen for «storebror».

LES ANMELDELSEN AV JODDSKIS DRIV-KONSERT

Lillesøster

Og skal man forstå Nordeng rett er det også mer musikk rundt hjørnet med Ágy på laget.

– Vi har veldig mye til felles, selv om det er stor aldersforskjell på oss. Det føles mer naturlig, og hun er liksom ikke bare ei innleid syngedame. Vi har allerede avtalt at vi skal gjøre flere låter sammen, sier Nordeng.